Commit a7f05cfd authored by André Przywara's avatar André Przywara Committed by Jagan Teki

sunxi: move CONFIG_SPL_TEXT_BASE from *_defconfig to Kconfig

The choice of the SPL_TEXT_BASE is not really a decision that should be
specified by each board's defconfig, as this setting is actually
dictated by the SoC's memory map and the BootROM behaviour.

To make this obvious and reduce the clutter in the defconfig files,
let's specify the SoC constraints in the Kconfig stanza.
This allows us to remove these lines from the defconfig files again.
Signed-off-by: André Przywara's avatarAndre Przywara <andre.przywara@arm.com>
Acked-by: Maxime Ripard's avatarMaxime Ripard <maxime.ripard@bootlin.com>
Reviewed-by: Jagan Teki's avatarJagan Teki <jagan@amarulasolutions.com>
parent 7c7919cd
......@@ -59,6 +59,9 @@ config SPL_LDSCRIPT
config SPL_TEXT_BASE
hex "SPL Text Base"
default ISW_ENTRY_ADDR if AM43XX || AM33XX || OMAP54XX || ARCH_KEYSTONE
default 0x10060 if MACH_SUN50I || MACH_SUN50I_H5 || MACH_SUN9I
default 0x20060 if MACH_SUN50I_H6
default 0x00060 if ARCH_SUNXI
default 0x0
help
The address in memory that SPL will be running from.
......
......@@ -11,7 +11,6 @@ CONFIG_I2C1_ENABLE=y
CONFIG_SATAPWR="PC3"
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -9,7 +9,6 @@ CONFIG_MMC1_CD_PIN="PG13"
CONFIG_MMC_SUNXI_SLOT_EXTRA=1
CONFIG_USB1_VBUS_PIN="PB10"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -13,7 +13,6 @@ CONFIG_VIDEO_VGA_VIA_LCD_FORCE_SYNC_ACTIVE_HIGH=y
CONFIG_VIDEO_LCD_POWER="PB10"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM="PB2"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
# CONFIG_SPL_EFI_PARTITION is not set
......
......@@ -15,7 +15,6 @@ CONFIG_VIDEO_VGA_VIA_LCD_FORCE_SYNC_ACTIVE_HIGH=y
CONFIG_VIDEO_LCD_POWER="AXP0-0"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM="PB2"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
CONFIG_CMD_DFU=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
......
......@@ -13,7 +13,6 @@ CONFIG_SATAPWR="PC3"
CONFIG_SPL_SPI_SUNXI=y
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
CONFIG_CMD_DFU=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
......
......@@ -11,7 +11,6 @@ CONFIG_I2C1_ENABLE=y
CONFIG_SATAPWR="PC3"
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
CONFIG_CMD_DFU=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
......
......@@ -9,7 +9,6 @@ CONFIG_I2C1_ENABLE=y
CONFIG_SATAPWR="PC3"
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -11,7 +11,6 @@ CONFIG_VIDEO_VGA=y
CONFIG_SATAPWR="PB8"
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -12,7 +12,6 @@ CONFIG_VIDEO_VGA=y
CONFIG_SATAPWR="PB8"
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -13,7 +13,6 @@ CONFIG_USB0_VBUS_DET="PH5"
CONFIG_SATAPWR="PC3"
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -13,7 +13,6 @@ CONFIG_SATAPWR="PC3"
CONFIG_GMAC_TX_DELAY=4
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -12,7 +12,6 @@ CONFIG_SATAPWR="PC3"
CONFIG_GMAC_TX_DELAY=4
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -16,7 +16,6 @@ CONFIG_VIDEO_LCD_DCLK_PHASE=0
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_EN="PB2"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM="PH0"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
# CONFIG_SPL_EFI_PARTITION is not set
......
......@@ -14,7 +14,6 @@ CONFIG_VIDEO_LCD_POWER="PH8"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_EN="PH7"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM="PB2"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -15,7 +15,6 @@ CONFIG_VIDEO_LCD_POWER="AXP0-0"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_EN="AXP0-1"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM="PB2"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -8,7 +8,6 @@ CONFIG_DRAM_EMR1=0
CONFIG_USB1_VBUS_PIN="PB10"
CONFIG_VIDEO_COMPOSITE=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -6,7 +6,6 @@ CONFIG_MACH_SUN5I=y
CONFIG_DRAM_CLK=432
CONFIG_USB1_VBUS_PIN="PG13"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -9,7 +9,6 @@ CONFIG_MMC0_CD_PIN="PH13"
CONFIG_MMC_SUNXI_SLOT_EXTRA=2
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
CONFIG_DEFAULT_DEVICE_TREE="sun8i-r40-bananapi-m2-ultra"
......
......@@ -9,7 +9,6 @@ CONFIG_VIDEO_COMPOSITE=y
CONFIG_GMAC_TX_DELAY=3
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -10,7 +10,6 @@ CONFIG_MMC0_CD_PIN="PB4"
CONFIG_MMC_SUNXI_SLOT_EXTRA=2
CONFIG_USB0_ID_DET="PH8"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
# CONFIG_SPL_PARTITION_UUIDS is not set
......
......@@ -11,7 +11,6 @@ CONFIG_VIDEO_COMPOSITE=y
CONFIG_GMAC_TX_DELAY=3
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -6,7 +6,6 @@ CONFIG_MACH_SUN5I=y
CONFIG_DRAM_TIMINGS_DDR3_800E_1066G_1333J=y
CONFIG_USB0_VBUS_PIN="PB10"
CONFIG_VIDEO_COMPOSITE=y
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
CONFIG_CMD_DFU=y
CONFIG_CMD_USB_MASS_STORAGE=y
......
......@@ -5,7 +5,6 @@ CONFIG_SPL=y
CONFIG_MACH_SUN5I=y
CONFIG_DRAM_TIMINGS_DDR3_800E_1066G_1333J=y
CONFIG_USB0_VBUS_PIN="PB10"
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
CONFIG_CMD_MTDPARTS=y
......
......@@ -7,7 +7,6 @@ CONFIG_DRAM_CLK=432
CONFIG_USB1_VBUS_PIN=""
CONFIG_USB2_VBUS_PIN=""
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
# CONFIG_SPL_EFI_PARTITION is not set
......
......@@ -14,7 +14,6 @@ CONFIG_VIDEO_LCD_BL_EN="PH7"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM="PB2"
CONFIG_VIDEO_LCD_PANEL_HITACHI_TX18D42VM=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -17,7 +17,6 @@ CONFIG_VIDEO_LCD_PANEL_I2C_SDA="PA23"
CONFIG_VIDEO_LCD_PANEL_I2C_SCL="PA24"
CONFIG_VIDEO_LCD_PANEL_EDP_4_LANE_1620M_VIA_ANX9804=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
# CONFIG_SPL_EFI_PARTITION is not set
......
......@@ -8,7 +8,6 @@ CONFIG_MMC0_CD_PIN="PH1"
CONFIG_SATAPWR="PB8"
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -12,7 +12,6 @@ CONFIG_USB0_ID_DET="PH16"
CONFIG_USB1_VBUS_PIN="PH14"
CONFIG_USB3_VBUS_PIN="PH15"
CONFIG_AXP_GPIO=y
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x10060
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
# CONFIG_SPL_EFI_PARTITION is not set
......
......@@ -8,7 +8,6 @@ CONFIG_MMC0_CD_PIN="PH1"
CONFIG_SATAPWR="PB8"
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -13,7 +13,6 @@ CONFIG_SATAPWR="PH12"
CONFIG_GMAC_TX_DELAY=1
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
CONFIG_CMD_DFU=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
......
......@@ -16,7 +16,6 @@ CONFIG_I2C0_ENABLE=y
CONFIG_AXP_GPIO=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_CONSOLE_MUX=y
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
# CONFIG_SPL_EFI_PARTITION is not set
......
......@@ -16,7 +16,6 @@ CONFIG_VIDEO_LCD_POWER="AXP0-0"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_EN="AXP0-1"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM="PB2"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -15,7 +15,6 @@ CONFIG_VIDEO_LCD_POWER="AXP0-0"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_EN="AXP0-1"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM="PB2"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -9,7 +9,6 @@ CONFIG_USB2_VBUS_PIN=""
CONFIG_VIDEO_VGA_VIA_LCD=y
CONFIG_VIDEO_VGA_EXTERNAL_DAC_EN="PH25"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
# CONFIG_SPL_EFI_PARTITION is not set
......
......@@ -15,7 +15,6 @@ CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM="PB2"
# CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM_ACTIVE_LOW is not set
CONFIG_VIDEO_LCD_PANEL_LVDS=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -8,7 +8,6 @@ CONFIG_MMC0_CD_PIN="PH1"
CONFIG_SATAPWR="PB8"
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -10,7 +10,6 @@ CONFIG_SATAPWR="PB3"
CONFIG_GMAC_TX_DELAY=4
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -4,7 +4,6 @@ CONFIG_NR_DRAM_BANKS=1
CONFIG_SPL=y
CONFIG_MACH_SUN8I_V3S=y
CONFIG_DRAM_CLK=360
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
# CONFIG_SPL_EFI_PARTITION is not set
......
......@@ -10,7 +10,6 @@ CONFIG_SATAPWR="PH2"
CONFIG_GMAC_TX_DELAY=3
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -8,7 +8,6 @@ CONFIG_DRAM_ZQ=122
CONFIG_SATAPWR="PH2"
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -6,7 +6,6 @@ CONFIG_MACH_SUN4I=y
CONFIG_USB1_VBUS_PIN=""
CONFIG_USB2_VBUS_PIN=""
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -5,7 +5,6 @@ CONFIG_SPL=y
CONFIG_MACH_SUN7I=y
CONFIG_DRAM_CLK=384
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -10,7 +10,6 @@ CONFIG_VIDEO_LCD_POWER="PH8"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_EN="PH7"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM="PB2"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -13,7 +13,6 @@ CONFIG_VIDEO_LCD_BL_EN="PA25"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM="PH13"
CONFIG_VIDEO_LCD_PANEL_MIPI_4_LANE_513_MBPS_VIA_SSD2828=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
# CONFIG_SPL_EFI_PARTITION is not set
......
......@@ -5,7 +5,6 @@ CONFIG_SPL=y
CONFIG_MACH_SUN4I=y
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
# CONFIG_SPL_EFI_PARTITION is not set
......
......@@ -8,7 +8,6 @@ CONFIG_INITIAL_USB_SCAN_DELAY=2000
CONFIG_USB1_VBUS_PIN="PC27"
CONFIG_USB2_VBUS_PIN=""
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
# CONFIG_SPL_EFI_PARTITION is not set
......
......@@ -8,7 +8,6 @@ CONFIG_VIDEO_VGA=y
CONFIG_VIDEO_COMPOSITE=y
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -7,7 +7,6 @@ CONFIG_DRAM_ZQ=120
CONFIG_USB1_VBUS_PIN="PC27"
CONFIG_USB2_VBUS_PIN=""
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
# CONFIG_SPL_EFI_PARTITION is not set
......
......@@ -9,7 +9,6 @@ CONFIG_MMC_SUNXI_SLOT_EXTRA=2
CONFIG_VIDEO_VGA=y
CONFIG_VIDEO_COMPOSITE=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -9,7 +9,6 @@ CONFIG_MMC0_CD_PIN="PH1"
CONFIG_VIDEO_COMPOSITE=y
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -7,7 +7,6 @@ CONFIG_DRAM_ZQ=120
CONFIG_USB1_VBUS_PIN="PC27"
CONFIG_USB2_VBUS_PIN=""
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
# CONFIG_SPL_EFI_PARTITION is not set
......
......@@ -12,7 +12,6 @@ CONFIG_USB0_ID_DET="PH3"
CONFIG_USB1_VBUS_PIN="PH4"
CONFIG_USB3_VBUS_PIN="PH5"
CONFIG_AXP_GPIO=y
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x10060
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
# CONFIG_SPL_EFI_PARTITION is not set
......
......@@ -6,7 +6,6 @@ CONFIG_MACH_SUN4I=y
CONFIG_USB0_VBUS_PIN="PB9"
CONFIG_VIDEO_COMPOSITE=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -9,7 +9,6 @@ CONFIG_DRAM_ODT_EN=y
CONFIG_USB0_VBUS_DET="AXP0-VBUS-DETECT"
CONFIG_AXP_GPIO=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
CONFIG_CMD_MTDPARTS=y
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -12,7 +12,6 @@ CONFIG_VIDEO_COMPOSITE=y
CONFIG_GMAC_TX_DELAY=3
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -14,7 +14,6 @@ CONFIG_VIDEO_COMPOSITE=y
CONFIG_GMAC_TX_DELAY=3
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -11,7 +11,6 @@ CONFIG_MMC_SUNXI_SLOT_EXTRA=3
CONFIG_USB1_VBUS_PIN=""
CONFIG_USB2_VBUS_PIN=""
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
# CONFIG_SPL_EFI_PARTITION is not set
......
......@@ -13,7 +13,6 @@ CONFIG_VIDEO_LCD_DCLK_PHASE=0
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_EN="PH6"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM="PH0"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_CMD_DFU=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -7,7 +7,6 @@ CONFIG_DRAM_CLK=432
CONFIG_USB1_VBUS_PIN=""
CONFIG_USB2_VBUS_PIN=""
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
# CONFIG_SPL_EFI_PARTITION is not set
......
......@@ -17,7 +17,6 @@ CONFIG_AXP_GPIO=y
CONFIG_SATAPWR="PD25"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_CONSOLE_MUX=y
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
# CONFIG_SPL_EFI_PARTITION is not set
......
......@@ -12,7 +12,6 @@ CONFIG_USB0_VBUS_PIN="PH15"
CONFIG_USB1_VBUS_PIN="PL7"
CONFIG_USB3_VBUS_PIN="PL8"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x10060
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
# CONFIG_SPL_EFI_PARTITION is not set
......
......@@ -20,7 +20,6 @@ CONFIG_VIDEO_LCD_BL_EN="AXP0-1"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM="PB2"
CONFIG_VIDEO_LCD_TL059WV5C0=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -13,7 +13,6 @@ CONFIG_VIDEO_LCD_POWER="PH8"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_EN="PH7"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM="PB2"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -12,7 +12,6 @@ CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM="PB2"
CONFIG_VIDEO_LCD_PANEL_LVDS=y
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -7,7 +7,6 @@ CONFIG_DRAM_CLK=432
CONFIG_MMC0_CD_PIN="PB3"
CONFIG_USB1_VBUS_PIN="PG12"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -19,7 +19,6 @@ CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM="PB2"
# CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM_ACTIVE_LOW is not set
CONFIG_VIDEO_LCD_PANEL_LVDS=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -16,7 +16,6 @@ CONFIG_VIDEO_LCD_BL_EN="PA25"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM="PH13"
CONFIG_VIDEO_LCD_PANEL_LVDS=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
# CONFIG_SPL_EFI_PARTITION is not set
......
......@@ -6,7 +6,6 @@ CONFIG_MACH_SUN50I=y
CONFIG_RESERVE_ALLWINNER_BOOT0_HEADER=y
CONFIG_MMC_SUNXI_SLOT_EXTRA=2
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x10060
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
# CONFIG_SPL_EFI_PARTITION is not set
......
......@@ -7,7 +7,6 @@ CONFIG_RESERVE_ALLWINNER_BOOT0_HEADER=y
CONFIG_MMC_SUNXI_SLOT_EXTRA=2
# CONFIG_VIDEO_DE2 is not set
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x10060
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
# CONFIG_SPL_EFI_PARTITION is not set
......
......@@ -9,7 +9,6 @@ CONFIG_USB0_VBUS_PIN="PB9"
CONFIG_USB2_VBUS_PIN="PH12"
CONFIG_VIDEO_COMPOSITE=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -9,7 +9,6 @@ CONFIG_VIDEO_COMPOSITE=y
CONFIG_GMAC_TX_DELAY=3