Commit f89d6133 authored by Simon Goldschmidt's avatar Simon Goldschmidt Committed by Tom Rini

configs: move CONFIG_SPL_TEXT_BASE to Kconfig

Moved CONFIG_SPL_TEXT_BASE to common/spl/Kconfig and migrate existing
values.
Signed-off-by: default avatarSimon Goldschmidt <simon.k.r.goldschmidt@gmail.com>
[trini: Re-run migration]
Signed-off-by: Tom Rini's avatarTom Rini <trini@konsulko.com>
parent d168bcb6
......@@ -2423,9 +2423,6 @@ FIT uImage format:
When defined, the linker checks that the actual size does
not exceed it.
CONFIG_SPL_TEXT_BASE
TEXT_BASE for linking the SPL binary.
CONFIG_SPL_RELOC_TEXT_BASE
Address to relocate to. If unspecified, this is equal to
CONFIG_SPL_TEXT_BASE (i.e. no relocation is done).
......
......@@ -56,6 +56,13 @@ config SPL_LDSCRIPT
U-Boot stage. Set this to the path of the linker-script to
be used for SPL.
config SPL_TEXT_BASE
hex "SPL Text Base"
default ISW_ENTRY_ADDR if AM43XX || AM33XX || OMAP54XX || ARCH_KEYSTONE
default 0x0
help
The address in memory that SPL will be running from.
config SPL_BOARD_INIT
bool "Call board-specific initialization in SPL"
help
......
......@@ -11,6 +11,7 @@ CONFIG_I2C1_ENABLE=y
CONFIG_SATAPWR="PC3"
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -9,6 +9,7 @@ CONFIG_MMC1_CD_PIN="PG13"
CONFIG_MMC_SUNXI_SLOT_EXTRA=1
CONFIG_USB1_VBUS_PIN="PB10"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -13,6 +13,7 @@ CONFIG_VIDEO_VGA_VIA_LCD_FORCE_SYNC_ACTIVE_HIGH=y
CONFIG_VIDEO_LCD_POWER="PB10"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM="PB2"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
# CONFIG_SPL_EFI_PARTITION is not set
......
......@@ -15,6 +15,7 @@ CONFIG_VIDEO_VGA_VIA_LCD_FORCE_SYNC_ACTIVE_HIGH=y
CONFIG_VIDEO_LCD_POWER="AXP0-0"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM="PB2"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
CONFIG_CMD_DFU=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
......
......@@ -13,6 +13,7 @@ CONFIG_SATAPWR="PC3"
CONFIG_SPL_SPI_SUNXI=y
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
CONFIG_CMD_DFU=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
......
......@@ -11,6 +11,7 @@ CONFIG_I2C1_ENABLE=y
CONFIG_SATAPWR="PC3"
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
CONFIG_CMD_DFU=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
......
......@@ -9,6 +9,7 @@ CONFIG_I2C1_ENABLE=y
CONFIG_SATAPWR="PC3"
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -11,6 +11,7 @@ CONFIG_VIDEO_VGA=y
CONFIG_SATAPWR="PB8"
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -12,6 +12,7 @@ CONFIG_VIDEO_VGA=y
CONFIG_SATAPWR="PB8"
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -13,6 +13,7 @@ CONFIG_USB0_VBUS_DET="PH5"
CONFIG_SATAPWR="PC3"
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -13,6 +13,7 @@ CONFIG_SATAPWR="PC3"
CONFIG_GMAC_TX_DELAY=4
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -12,6 +12,7 @@ CONFIG_SATAPWR="PC3"
CONFIG_GMAC_TX_DELAY=4
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -16,6 +16,7 @@ CONFIG_VIDEO_LCD_DCLK_PHASE=0
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_EN="PB2"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM="PH0"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
# CONFIG_SPL_EFI_PARTITION is not set
......
......@@ -14,6 +14,7 @@ CONFIG_VIDEO_LCD_POWER="PH8"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_EN="PH7"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM="PB2"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -15,6 +15,7 @@ CONFIG_VIDEO_LCD_POWER="AXP0-0"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_EN="AXP0-1"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM="PB2"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -8,6 +8,7 @@ CONFIG_DRAM_EMR1=0
CONFIG_USB1_VBUS_PIN="PB10"
CONFIG_VIDEO_COMPOSITE=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -6,6 +6,7 @@ CONFIG_MACH_SUN5I=y
CONFIG_DRAM_CLK=432
CONFIG_USB1_VBUS_PIN="PG13"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -16,6 +16,7 @@ CONFIG_BOOTDELAY=10
CONFIG_SYS_CONSOLE_IS_IN_ENV=y
CONFIG_BOARD_EARLY_INIT_R=y
# CONFIG_SPL_FRAMEWORK is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0xFFFD8000
CONFIG_SPL_ENV_SUPPORT=y
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
CONFIG_SPL_MPC8XXX_INIT_DDR_SUPPORT=y
......
......@@ -16,6 +16,7 @@ CONFIG_BOOTDELAY=10
CONFIG_SYS_CONSOLE_IS_IN_ENV=y
CONFIG_BOARD_EARLY_INIT_R=y
# CONFIG_SPL_FRAMEWORK is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0xFFFD8000
CONFIG_SPL_ENV_SUPPORT=y
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
CONFIG_SPL_MPC8XXX_INIT_DDR_SUPPORT=y
......
......@@ -13,6 +13,7 @@ CONFIG_BOOTDELAY=10
CONFIG_SYS_CONSOLE_IS_IN_ENV=y
# CONFIG_MISC_INIT_R is not set
# CONFIG_SPL_FRAMEWORK is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0xFFFFE000
CONFIG_SPL_NAND_SUPPORT=y
CONFIG_HUSH_PARSER=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
......
......@@ -12,6 +12,7 @@ CONFIG_BOOTDELAY=10
CONFIG_SYS_CONSOLE_IS_IN_ENV=y
# CONFIG_MISC_INIT_R is not set
# CONFIG_SPL_FRAMEWORK is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0xFFFFE000
CONFIG_SPL_NAND_SUPPORT=y
CONFIG_HUSH_PARSER=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
......
......@@ -13,6 +13,7 @@ CONFIG_BOOTDELAY=10
CONFIG_SYS_CONSOLE_IS_IN_ENV=y
CONFIG_BOARD_EARLY_INIT_R=y
# CONFIG_SPL_FRAMEWORK is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0xFFFFE000
CONFIG_SPL_NAND_SUPPORT=y
CONFIG_HUSH_PARSER=y
CONFIG_CMD_IMLS=y
......
......@@ -13,6 +13,7 @@ CONFIG_BOOTDELAY=10
CONFIG_SYS_CONSOLE_IS_IN_ENV=y
CONFIG_BOARD_EARLY_INIT_R=y
# CONFIG_SPL_FRAMEWORK is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0xFFFFE000
CONFIG_SPL_NAND_SUPPORT=y
CONFIG_HUSH_PARSER=y
CONFIG_CMD_IMLS=y
......
......@@ -9,6 +9,7 @@ CONFIG_MMC0_CD_PIN="PH13"
CONFIG_MMC_SUNXI_SLOT_EXTRA=2
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
CONFIG_DEFAULT_DEVICE_TREE="sun8i-r40-bananapi-m2-ultra"
......
......@@ -9,6 +9,7 @@ CONFIG_VIDEO_COMPOSITE=y
CONFIG_GMAC_TX_DELAY=3
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -10,6 +10,7 @@ CONFIG_MMC0_CD_PIN="PB4"
CONFIG_MMC_SUNXI_SLOT_EXTRA=2
CONFIG_USB0_ID_DET="PH8"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
# CONFIG_SPL_PARTITION_UUIDS is not set
......
......@@ -11,6 +11,7 @@ CONFIG_VIDEO_COMPOSITE=y
CONFIG_GMAC_TX_DELAY=3
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -16,6 +16,7 @@ CONFIG_SYS_CONSOLE_IS_IN_ENV=y
# CONFIG_MISC_INIT_R is not set
CONFIG_BOARD_EARLY_INIT_R=y
# CONFIG_SPL_FRAMEWORK is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0xFF800000
CONFIG_SPL_NAND_SUPPORT=y
CONFIG_TPL=y
CONFIG_TPL_ENV_SUPPORT=y
......
......@@ -6,6 +6,7 @@ CONFIG_MACH_SUN5I=y
CONFIG_DRAM_TIMINGS_DDR3_800E_1066G_1333J=y
CONFIG_USB0_VBUS_PIN="PB10"
CONFIG_VIDEO_COMPOSITE=y
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
CONFIG_CMD_DFU=y
CONFIG_CMD_USB_MASS_STORAGE=y
......
......@@ -5,6 +5,7 @@ CONFIG_SPL=y
CONFIG_MACH_SUN5I=y
CONFIG_DRAM_TIMINGS_DDR3_800E_1066G_1333J=y
CONFIG_USB0_VBUS_PIN="PB10"
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
CONFIG_CMD_MTDPARTS=y
......
......@@ -7,6 +7,7 @@ CONFIG_DRAM_CLK=432
CONFIG_USB1_VBUS_PIN=""
CONFIG_USB2_VBUS_PIN=""
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
# CONFIG_SPL_EFI_PARTITION is not set
......
......@@ -14,6 +14,7 @@ CONFIG_VIDEO_LCD_BL_EN="PH7"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM="PB2"
CONFIG_VIDEO_LCD_PANEL_HITACHI_TX18D42VM=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -17,6 +17,7 @@ CONFIG_VIDEO_LCD_PANEL_I2C_SDA="PA23"
CONFIG_VIDEO_LCD_PANEL_I2C_SCL="PA24"
CONFIG_VIDEO_LCD_PANEL_EDP_4_LANE_1620M_VIA_ANX9804=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
# CONFIG_SPL_EFI_PARTITION is not set
......
......@@ -8,6 +8,7 @@ CONFIG_MMC0_CD_PIN="PH1"
CONFIG_SATAPWR="PB8"
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -12,6 +12,7 @@ CONFIG_USB0_ID_DET="PH16"
CONFIG_USB1_VBUS_PIN="PH14"
CONFIG_USB3_VBUS_PIN="PH15"
CONFIG_AXP_GPIO=y
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x10060
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
# CONFIG_SPL_EFI_PARTITION is not set
......
......@@ -8,6 +8,7 @@ CONFIG_MMC0_CD_PIN="PH1"
CONFIG_SATAPWR="PB8"
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -13,6 +13,7 @@ CONFIG_SATAPWR="PH12"
CONFIG_GMAC_TX_DELAY=1
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
CONFIG_CMD_DFU=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
......
......@@ -16,6 +16,7 @@ CONFIG_I2C0_ENABLE=y
CONFIG_AXP_GPIO=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_CONSOLE_MUX=y
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
# CONFIG_SPL_EFI_PARTITION is not set
......
......@@ -16,6 +16,7 @@ CONFIG_VIDEO_LCD_POWER="AXP0-0"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_EN="AXP0-1"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM="PB2"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -15,6 +15,7 @@ CONFIG_VIDEO_LCD_POWER="AXP0-0"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_EN="AXP0-1"
CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM="PB2"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -9,6 +9,7 @@ CONFIG_USB2_VBUS_PIN=""
CONFIG_VIDEO_VGA_VIA_LCD=y
CONFIG_VIDEO_VGA_EXTERNAL_DAC_EN="PH25"
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
# CONFIG_SPL_EFI_PARTITION is not set
......
......@@ -15,6 +15,7 @@ CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM="PB2"
# CONFIG_VIDEO_LCD_BL_PWM_ACTIVE_LOW is not set
CONFIG_VIDEO_LCD_PANEL_LVDS=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -8,6 +8,7 @@ CONFIG_MMC0_CD_PIN="PH1"
CONFIG_SATAPWR="PB8"
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -10,6 +10,7 @@ CONFIG_SATAPWR="PB3"
CONFIG_GMAC_TX_DELAY=4
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -4,6 +4,7 @@ CONFIG_NR_DRAM_BANKS=1
CONFIG_SPL=y
CONFIG_MACH_SUN8I_V3S=y
CONFIG_DRAM_CLK=360
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
# CONFIG_SPL_EFI_PARTITION is not set
......
......@@ -10,6 +10,7 @@ CONFIG_SATAPWR="PH2"
CONFIG_GMAC_TX_DELAY=3
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -8,6 +8,7 @@ CONFIG_DRAM_ZQ=122
CONFIG_SATAPWR="PH2"
CONFIG_AHCI=y
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set
CONFIG_SPL_TEXT_BASE=0x60
CONFIG_SPL_I2C_SUPPORT=y
# CONFIG_CMD_FLASH is not set
# CONFIG_SPL_DOS_PARTITION is not set
......
......@@ -6,6 +6,7 @@ CONFIG_MACH_SUN4I=y
CONFIG_USB1_VBUS_PIN=""
CONFIG_USB2_VBUS_PIN=""
# CONFIG_SYS_MALLOC_CLEAR_ON_INIT is not set